top of page

Het begint met goed te luisteren naar jezelf en de ander.

Wat is Luisterkind?

Elk mens komt in zijn leven wel eens op een punt dat je het niet meer weet. Je bent misschien ziek of hebt iets waardoor je het gevoel hebt dat je niet verder komt in je leven. Misschien heb je het gevoel dat je leven even stagneert. Weet je het gewoon niet meer. Het kan zijn dat anderen of je kinderen je triggeren op dingen waar je niet van weet waarom dat zo is. Daar heeft iedereen wel eens mee te maken. Bij Luisterkind gaan we ervan uit dat het antwoordt altijd in jezelf zit maar dat je er even niet meer bij kunt omdat je even een ander pad bent opgegaan.

 

Hoe werkt de Luisterkind afstemming?

Ik stem energetisch op jouw af en luister naar wat je innerlijke mens, je gevoel of je ziel( hoe jij het ook wil noemen )te vertellen heeft. Dus op een dieper niveau. Daar zijn namelijk altijd de antwoorden of de handvaten te vinden waar je dan zelf mee aan de slag kunt. In jouw eigen tempo.

 

Om een afstemming te maken hoef je niet naar mij toe te komen. Je kunt gewoon je dagelijkse dingen blijven doen. Als ik de afstemming heb gemaakt dan krijg je deze via de mail van mij toegestuurd.
Hoe fijn is het dat je niet naar mij toe heeft te komen. Ik maak ook maar 1 afstemming en daarin komen jou vragen aan bod. Je kunt dan in je eigen tempo ermee aan de slag.

Soms weet je innerlijke al wat het moet of wil doen maar heeft je hoofd nog iets langer nodig om het te begrijpen. Dat is waarom een Luisterkind afstemming zo mooi werkt. Je laat 1 afstemming doen en daar kun je dan mee verder. Je hoeft geen meerdere sessies te doen.

 

Je kunt een afstemming aanvragen voor jezelf of voor jouw kind, maar ook voor iemand die in coma ligt of aan het dementeren is. Heb je een kinderwens of ben je zwanger en wil je weten wat jouw kindje nodig heeft, als het geboren is? Ook hiervoor kun je een afstemming aanvragen.

 

Zou je graag een afstemming willen laten maken of heb je er nog vragen over dan stuur me een bericht via mijn contactpagina en dan neem ik contact met je op.

 

Kosten:
Voor een Luisterkind afstemming € 75,00

Logo-Luisterkind-werkers.jpg
Luisterkind feestlogo v5 rond.jpg
bottom of page