top of page

Gewoon Marion

Mijn naam is Marion Schins, ik ben getrouwd en ik heb 1 dochter en 2 kleinzoons.


Net als iedereen heb ook ik in mijn leven van alles meegemaakt. Drie jaar geleden heb ik besloten dat ik weer gewoon mezelf wil zijn met al mijn tekortkomingen. Ik wist niet echt meer wie ik was en dat vond ik helemaal niet fijn.

Door mijn dochter ben ik de opleiding Levenskunde en Familieopstellingen gaan volgen, bij de Krachtwijzer in Budel. Daar ben ik 2,5 jaar gelden mee begonnen en ik heb in oktober 2021 mijn diploma gehaald. Een medecursist vertelde over Luisterkind en toen ben ik me daarin gaan verdiepen. Ik ben deze opleiding gaan volgen in mei 2021 en in september heb ik deze afgesloten met een diploma.

 

Deze opleidingen hebben me geholpen om mezelf weer te mogen vinden en zijn. Dat geeft me de vrijheid om het leven te leiden zoals ik het zelf wil. Dat lukt me natuurlijk ook niet altijd maar ik ben me er nu wel bewust van, wat ik aan het doen ben en ik weet nu dat ik dan de keuze kan en mag maken om het anders te doen. Dat is wat ik iedereen gun. Gewoon de vrijheid om te zijn wie je bent.

 

GEWOON JEZELF DURVEN TE ZIJN DAT GEEFT JE VRIJHEID.

image2.jpeg
bottom of page