top of page

Ik verwelkom je traject

Kom erachter waarom je zwangerschap uitblijft en ontdek wat er nodig is om je kinderwens in vervulling te laten gaan met het 1:1 coaching traject.

 

In een samenwerking met mij kun je dit verwachten:

 

 • Kom erachter wat de oorzaak is waarom jij maar niet zwanger raakt.

 • Kom achter de blokkade, die ervoor zorgt dat je zwangerschap uitblijft ( En nee, dit heeft niet altijd iets te maken met een medische oorzaak, vaker ligt de oorzaak waarom de zwangerschap uitblijft op energetisch of mentaal gebied)

 • Ontdek wat jij kunt veranderen om je kinderwens in vervulling te zien gaan.

 • Vanuit rust en vertrouwen, je mentaal klaarstomen voor je aanstaande ouderschap.

 

Met liefde begeleid ik jou en werken we samen naar een leven toe, waarin je zwangerschapswens in vervulling mag gaan.

18DFE7AF-8A81-4B77-A868-D775E1C4C501_1_201_a.jpeg

Zwanger wil jij worden, liever vandaag dan morgen…

Zwanger worden, dat is je grootste wens. Des te groter is de frustratie en het verdriet wat je voelt, nu jij merkt dat zwanger worden niet gemakkelijk verloopt.

Wist je dat een groot gedeelte van de vrouwen die zwanger willen worden er langer over doen, om zwanger te worden.

Het uitblijven van een zwangerschap heeft altijd een duidelijke reden.

Je moet wel net weten wat deze reden is…

 

Het hoeft niet te liggen aan een medische oorzaak.

Vaak zie ik dat het probleem ligt in een energetische of emotioneel blokkade.

 

Deze blokkade dient aangepakt te worden, om zwanger te worden.

 

Er heerst nog altijd een taboe over het uitblijven van een zwangerschap.

Dit kan ervoor zorgen dat jij je alleen en onzeker voelt hierover.

 

Jij hebt diep van binnen het gevoel dat er meer nodig is…

Dan het nauwlettend bijhouden van je ovulatie.

 

Graag wil jij erachter komen waarom je zwangerschap uitblijft.

Je voelt je gemotiveerd om samen met mij te werken aan de stappen die nodig zijn.

 

Om zo de reden waarom je zwangerschap uitblijft, aan te pakken.
 

Even voorstellen

5A43A726-A81E-42E4-8A80-3E0FB5E18241.jpeg

Hoi ik ben Marion Schins. Ik ben naast energetisch coach ook moeder en oma.

Kinderen krijgen vind ik een groot cadeau, dat ik iedereen die het heel graag wil ook gun.

 

Zwanger worden was bij mij ook niet gemakkelijk. Wij zijn uiteindelijk in het medisch traject terecht gekomen, waar ze de oorzaak niet konden vinden. Ik twijfelde aan mezelf en vroeg me af of het voor me was weggelegd om moeder te worden

 

Ik zou het fijn hebben gevonden als ik toen iemand had gehad die samen met mij er op een andere manier naar had gekeken. Daar was het toen de tijd niet voor.

Helpen van vrouwen met een onvervulde kinderwens, is wat ik met liefde en passie doe.

 

Samen met jouw kijken en ontdekken waarom je zwangerschap uitblijft, is waar ik je graag bij help.

 

Ik geloof oprecht dat het vaak niets lichamelijks is maar iets in jezelf, bv een energetische blokkade, die je zwangerschap tegenhoudt. Samen gaan we dat op een liefdevolle manier onderzoeken.

 

Ik gun het jou dat je je kindje mag verwelkomen, zoals ik mijn dochter mocht verwelkomen

Zo gaan we samen aan de slag met jouw wens om zwanger te worden…

Doel: achter de oorzaak komen waarom je zwangerschap uitblijft. In de samenwerking met mij, coach en ondersteun ik jou, om er samen voor te zorgen dat deze blokkade verdwijnt. Zodat niets meer in de weg staat om zwanger te worden.

 

Onderzoeken: we gaan onderzoeken waar je blokkade zit en waarom jij die blokkade hebt. Door me energetisch op jou af te stemmen krijg ik informatie door over jou. Ik heb lijntjes met energieën die je met het blote oog niet kunt zien. Zij vertellen me wat de reden is waarom de zwangerschap uitbleef tot nu toe. Zodra de reden helder is gaan we daarmee aan de slag . Ik coach en ondersteun jou om deze blokkade aan te pakken en te laten verdwijnen

 

Actie: de kernpunten van jouw blokkade bespreken. Je zelfliefde, je gedachtes, je angsten…, we gaan ze aanpakken. Wat het ook is, zodat jij het kunt loslaten en zwanger mag worden.

 

Maatwerk: een traject, specifiek op jouw doel afgestemd, zwanger worden. Alle tijd en aandacht voor jou en je droom. Persoonlijke aandacht en steun. Een traject specifiek om jouw droom uit te laten komen, zodat je uiteindelijk je kindje in je armen mag houden.

 

Steun: je hoeft niet te blijven doormodderen, zonder resultaat. Je krijgt de inzichten die je helpen om je droom te verwezenlijken. Af en toe een liefdevol duwtje in je rug om je te porren je blokkade op te heffen.

Ik verwelkom je traject 1:1 coaching

€ 897

betalen in 3 termijnen mogelijk (€ 300)

 

 • 1: 1 coaching met o.a.

 

 • Intake gesprek, 4 sessies en 2 Luisterkindafstemmingen

We gaan aan de slag met erachter komen waarom je niet zwanger raakt. Je komt om de paar weken naar mij in de praktijk. De Luisterkindafstemmingen maak ik  tussen de gesprekken door. Daarvoor hoef je niet naar de praktijk te komen.

 

 • Actie

Stap voor stap help en coach ik jou om de blokkades, die ervoor zorgen dat de zwangerschap uitblijft, verdwijnen. Als extra ondersteuning geef ik je soms opdrachten mee die je proces ondersteunen en versnellen. Daar gaan we mee aan de slag.  Opdrachten om aan je blokkade te werken, in je dagelijkse leven.

 

 • Maatwerk

Een traject dat specifiek op jou is afgestemd. Persoonlijk en laagdrempelig met alle tijd voor jou en je droom, zwanger worden.

 

 • Steun

Je krijgt de steun en hulp waar je naar op zoek bent en (wanneer nodig) een liefdevol duwtje in je rug om je te porren aan je blokkade te werken, en zo jou in een vlot tempo te laten groeien.

 

 • Droom

Met liefde help ik jou om je kinderwens in vervulling te zien gaan. Doelgericht werken aan jouw droom, en niet langer in het duister tasten.

 

Gun jij jezelf dit mooie cadeau.

 • Is het “Ik verwelkom je traject” voor mij geschikt?
  Je bent een vrouw, die graag zwanger wil worden. Het medisch traject ingaan stel je liever nog even uit. Het benauwd je en diep van binnen heb je het gevoel dat de oorzaak waarom je nog niet zwanger bent, een andere reden kan hebben dan een medische oorzaak. Misschien ben je al bezig met een medisch traject, zonder resultaat. Je wil graag onderzoeken of er niets anders aan de hand is waardoor je zwangerschap uitblijft. Dan is het ik verwelkom je traject de manier om erachter te komen wat er speelt en om er mee aan de slag te gaan. Te onderzoeken wat er aan de hand is, zonder dat je in de medische molen van onderzoek naar onderzoek moet gaan.
 • Vind ik het de investering waard?
  Ik begrijp heel goed waarom je dat denkt. Toen ik probeerde om zwanger te worden was dit er nog niet en moesten we het medische traject ingaan. Wat had ik dat graag overgeslagen omdat er uiteindelijk niks aan de hand was. Vaak is er medisch niks mis, maar spelen er andere zaken waardoor het niet lukt. Je kunt op deze manier onderzoeken wat er aan de hand is en dan gaan we daarmee aan de slag om je droom, om zwanger te worden, te laten slagen. Investeren in jezelf is altijd spannend. Je vraagt je altijd af, krijg ik wel het resultaat waar ik naar opzoek ben. Het enige wat ik tegen je kan zeggen is: Voel…. Wanneer jij dat sprankeltje vertrouwen voelt. Het gevoel hebt dat dit jouw pad is.. Dan ontvang ik je met open armen. Twijfel je nog. Dan plan gerust een gratis kennismakingsgesprek in. Zodat je mij kan leren kennen en kan invoelen of dit traject past bij jou.
 • Wat is de investering?
  De investering is €897,- en daarvoor krijg je een intakegesprek, 4 coaching sessies en 2 Luisterkind afstemmingen.
 • Mag ik ook in termijnen betalen?
  Ja, in 3 termijnen. De eerste 2 termijnen van €300,- en 1 termijn van €297,- = 897 Je kunt zelf kiezen hoe je wil betalen.
 • Waarom eerst een telefonisch kennismakingsgesprek?
  Ik vind het heel belangrijk dat wij een match zijn met elkaar. Er zullen veel persoonlijke zaken besproken worden en die wil je toch met iemand bespreken waar je je goed bij voelt. Door dit kennismakingsgesprek kunnen we beiden ontdekken of dit zo is en zo kan ik je al een beetje leren kennen en jij mij. Als we ons er beiden heel goed bij voelen dan plannen we een start gesprek en gaan we van start met het “Ik verwelkom je traject”.
foto zwangerschapwens.png
bottom of page