top of page
7CA6B14D-727A-44B1-B108-DD782B090A51_1_201_a_edited.jpg

Als ouders ga je scheiden en je kinderen scheiden mee. Wat je wil is je kind daarin zo goed mogelijk begeleiden. In het 1:1 coaching traject help en begeleid ik jou als ouder. Ik laat je zien hoe je je kind praktisch en emotioneel kunt begeleiden in het scheidingsproces.

We gaan samen hiermee aan de slag:

 • Ik leer jou als ouder hoe jij je kind emotioneel ondersteund in het scheidingsproces. Hoe ga je om met de boosheid, de angst en het verdriet die gevoelt wordt door je kind en jullie gezin. Ik leer je tools die je kind ondersteunen in dit proces.
   

 • Ik leer je hoe je op een goede manier kan praten over de scheiding met je kind.
  In een scheidingsproces gebeurt er veel, beslissingen die gemaakt worden boven het hoofd van het kind. Je kind meenemen in deze veranderingen en beslissingen is belangrijk. Dit vertellen op zo’n manier dat het aansluit bij je kind.
   

 • Ik help jou als ouder het gedrag van het kind te begrijpen en te ondersteunen.
  Een scheiding heeft veel impact op het kind. Soms merk je als ouder en verandering in het gedrag. Hoe moet je daarmee omgaan? Wat heeft je kind nodig? Dat is waar ik je bij je help en ondersteun.
   

 • Hoe bescherm ik mijn kind tegen de rollercoaster van mijn emoties?
  Nu jullie hebben besloten om te gaan scheiden, ervaar jezelf ook een rollercoaster aan emoties. Je merkt dat je kind hier last van heeft en dat wil je niet. Ik begeleid jou als ouder in dit moeilijke proces, ben je luisterend oor, je steun en je coach. Zodat je kind zo min mogelijk belast wordt met jouw pijn.
   

 • Een nieuwe partner in het gezin, hoe ga je daarmee om?
  Als er een nieuwe partner bij komt dan is dit mogelijk voor je kind. Je kind voelt dat het allemaal anders wordt. Daar ervaart je kind stress van en misschien trekt het zich terug, in zichzelf. We gaan samen kijken hoe jij je kind hierin kan ondersteunen, zodat het zich weer geliefd voelt en weet dat er rekening met hem of haar gehouden wordt.

We gaan samen aan de slag om jou te leren hoe je je kind kunt ondersteunen in deze moeilijke tijd.

Mijn kind in scheiding

Help je kind weer zichzelf te kunnen zijn

Nu jullie gaan scheiden of pas zijn gescheiden...

Wil je niks liever dan dat je kind weer gewoon zichzelf is, zich durft te uiten zonder dat het bang is dat jij boos of verdrietig wordt. Je weet alleen niet hoe.

Je wil er zo graag gewoon zijn voor jou kind. Je merkt dat je kind het moeilijk heeft en wil hem of haar daar zo goed mogelijk doorheen helpen. Soms loop je vast daarin en dan lukt het allemaal niet meer. Je wil heel graag hulp hierbij.

Je kind zit vol vragen. Vragen over hoe het nu verder gaat en of jullie beiden nog wel van hem of haar houden. Je wil ze zo graag, beantwoorden al die vragen. Op een goede manier.

Er is een nieuwe partner in je leven en in dat van je kind. Je ziet dat je kind het er moeilijk mee heeft.

Je kunt het niet alleen oplossen, je weet niet hoe je dat moet doen. Je wil heel graag hulp erbij en je voelt dat je dit samen met mij mag gaan doen.

Even voorstellen

6235BB99-4536-4734-90DD-07A2E92CF736_1_201_a.jpeg

Hi ik ben Marion Schins. Ik ben energetisch coach, maar ook de dochter van mijn gescheiden ouders. Als kind van gescheiden ouders weet ik hoe het als kind voelt als er dingen gebeuren waar je geen invloed op hebt.

Mijn ouders zijn inmiddels al heel lang gescheiden en verstandelijk weet ik ook wel dat dat de beste optie was en is. Dat maakt voor mijn gevoel echter niet zo heel veel uit. Mijn gevoel wil alleen maar dat mijn ouders samen zijn.

Ik heb mijn eigen weg hierin moeten vinden en het is uiteindelijk ook goed gekomen. Andere kinderen gun ik echter, dat ze dat niet allemaal alleen moeten doen. Kinderen en hun ouders helpen zodat ze minder last van de scheiding hebben en sneller weer verder kunnen met hun leven dat is iets wat ik met al mijn liefde en passie doe.

Kinderen hebben er zoveel last van als ouders gaan scheiden. Ze zeggen wel kinderen passen zich snel aan, maar ja wat moeten ze ook anders. Zij hebben geen keuze hierin.

Geloof me, je ouders zijn als kind je basis en je wil niks liever dan dat ze samen blijven en niet apart verder gaan. Als het echter niet meer samen gaat dan willen ze dat hun ouders nog steeds respect voor elkaar hebben en ondanks alles toch naast elkaar blijven staan in de opvoeding en het leven van hun kinderen.

Kinderen zijn het begin van alles en die mogen we zo goed mogelijk begeleiden naar hun volwassen leven. Dit wil jij als ouder natuurlijk het allerliefste, maar soms lukt het even niet en dan mag je hulp inschakelen.
Hulp zodat je daarna weer verder kan samen met je kind of kinderen.

Ik help je weer terug op deze weg, zodat jij en je kind of kinderen weer verder kunnen op hun weg naar volwassen zijn.

Zo gaan we samen eraan werken om jou en je kind weer gelukkig te laten zijn

Doel: zorgen dat je kind weer gewoon zichzelf is. Lekker in zijn/ haar vel zit en zich durft te uiten zonder last te hebben van de scheiding. Gewoon kind zijn! Dan kun jij ook weer verder.

Onderzoeken: samen gaan we onderzoeken waar je kind en zo ook jij het moeilijk mee hebben. Dit doen we samen in de veilige omgeving, van mijn praktijk, waar je alles kunt vertellen. Tijdens het hele traject coach en ondersteun ik jou zodat je aan het einde van het traject weer verder kunt, samen met je kind.

Actie: we gaan de slag met het verdriet, de angst en wat er verder nog speelt, voor jou en je kind. Dit pakken we aan, wat het ook is, zodat je het kunt veranderen voor jou en je kind. Met de handvaten en inzichten die je krijgt kun je je kind zo goed mogelijk hierin te begeleiden

Maatwerk: een traject dat specifiek op jou en je kind is afgestemd. Waarin we beetje voor beetje de zaken oppakken die jullie in de weg staan en waardoor jullie nu niet echt verder kunnen. Persoonlijke aandacht, steun en een veilige omgeving, zodat jullie ook echt kunnen groeien in jullie nieuwe samenstelling als gezin en zo verder kunnen.

Steun: je hoeft het niet alleen te doen. Je krijgt alle hulp en inzichten die hiervoor nodig zijn en je helpen om verder te kunnen. Soms eens een liefdevol duwtje in je rug om je te porren verder te gaan op je weg. Dit allemaal uit liefde voor je kind.

Het intakegesprek: € 99


Je kunt kiezen uit 3 trajecten:
 

Brons traject:

 

€ 397
Betalen in 2 termijnen mogelijk.

1 Luisterkind afstemming en 3 sessies


Zilver traject:

 

€ 697
Betalen in 3 termijnen mogelijk

1 Luisterkind afstemming en 6 sessies


Goud traject:

 

€ 1200

Betalen in 6 termijnen mogelijk

2 Luisterkind afstemming en 12 sessies

Mijn kind in scheiding 1:1 coaching

 • Is het “Ik verwelkom je traject” voor mij geschikt?
  Je bent een vrouw, die graag zwanger wil worden. Het medisch traject ingaan stel je liever nog even uit. Het benauwd je en diep van binnen heb je het gevoel dat de oorzaak waarom je nog niet zwanger bent, een andere reden kan hebben dan een medische oorzaak. Misschien ben je al bezig met een medisch traject, zonder resultaat. Je wil graag onderzoeken of er niets anders aan de hand is waardoor je zwangerschap uitblijft. Dan is het ik verwelkom je traject de manier om erachter te komen wat er speelt en om er mee aan de slag te gaan. Te onderzoeken wat er aan de hand is, zonder dat je in de medische molen van onderzoek naar onderzoek moet gaan.
 • Vind ik het de investering waard?
  Ik begrijp heel goed waarom je dat denkt. Toen ik probeerde om zwanger te worden was dit er nog niet en moesten we het medische traject ingaan. Wat had ik dat graag overgeslagen omdat er uiteindelijk niks aan de hand was. Vaak is er medisch niks mis, maar spelen er andere zaken waardoor het niet lukt. Je kunt op deze manier onderzoeken wat er aan de hand is en dan gaan we daarmee aan de slag om je droom, om zwanger te worden, te laten slagen. Investeren in jezelf is altijd spannend. Je vraagt je altijd af, krijg ik wel het resultaat waar ik naar opzoek ben. Het enige wat ik tegen je kan zeggen is: Voel…. Wanneer jij dat sprankeltje vertrouwen voelt. Het gevoel hebt dat dit jouw pad is.. Dan ontvang ik je met open armen. Twijfel je nog. Dan plan gerust een gratis kennismakingsgesprek in. Zodat je mij kan leren kennen en kan invoelen of dit traject past bij jou.
 • Wat is de investering?
  De investering is €897,- en daarvoor krijg je een intakegesprek, 4 coaching sessies en 2 Luisterkind afstemmingen.
 • Mag ik ook in termijnen betalen?
  Ja, in 3 termijnen. De eerste 2 termijnen van €300,- en 1 termijn van €297,- = 897 Je kunt zelf kiezen hoe je wil betalen.
 • Waarom eerst een telefonisch kennismakingsgesprek?
  Ik vind het heel belangrijk dat wij een match zijn met elkaar. Er zullen veel persoonlijke zaken besproken worden en die wil je toch met iemand bespreken waar je je goed bij voelt. Door dit kennismakingsgesprek kunnen we beiden ontdekken of dit zo is en zo kan ik je al een beetje leren kennen en jij mij. Als we ons er beiden heel goed bij voelen dan plannen we een start gesprek en gaan we van start met het “Ik verwelkom je traject”.
bottom of page