top of page

Familieopstellingen & Coaching

Waar mag ik je in bijstaan?

  • Wil je groeien in bewustzijn?

  • Voel je je niet begrepen?

  • Ben je jezelf kwijt?

  • Reageer je in situaties steeds op dezelfde manier en wil je dat niet

    meer?

  • Kom je steeds weer in dezelfde soort situaties terecht?

  • Spiegelen je kinderen je iets?

  • Wil je weten wat je eigen plek is binnen je familie?

Samen gaan we eerst eens kijken tijdens een eerste gesprek waar je aan wil werken voor jezelf. Dat kan van alles zijn. Wat je doet, hoe je reageert op situaties, anderen, je familie? Het kan zomaar een terugkomend patroon binnen jouw familie zijn of het is iets wat je zelf mag leren en waar je je bewust van mag worden.

Als we weten waar je aan wil werken gaan we een opstelling doen, waarbij dat wat er speelt heel mooi aan het licht komt. Het kan zijn dat er meerdere opstellingen nodig zijn, maar dat wijst zich tijdens de opstelling vanzelf wel.

 

Als het te heftig is wat er naar boven komt dan kunnen we niet anders als het in meerdere keren te doen. Dat doe je dan in je eigen tempo. Je gaat eerst werken aan en doorvoelen wat er al is boven gekomen. Na een paar weken maken we dan een nieuwe afspraak om verder te gaan zodat je je uiteindelijk bewust bent van wat je doet en of het van jou is of van iemand in jouw familie. Dan kun je langzaam aan de dingen gaan verwerken, oppakken en doorvoelen zodat je weer verder kunt. Je bent je dan bewust van wat je deed en je kunt er dan voor kiezen om het in het vervolg anders te doen.

 

Een voorbeeld:

 

Ik zelf heb zelf heel lang dingen overgenomen van mijn opa.
Mijn opa heeft in een concentratiekamp gezeten en heeft daar natuurlijk vreselijke dingen meegemaakt. Als kind had ik met mijn opa altijd een hele goede band, we waren letterlijk 4 hand op 1 buik. Ik was zo versmolten met mijn opa dat ik de dingen die hij deed om in leven te blijven, iets wat hij geleerd had in het concentratiekamp, heb overgenomen. De angst, het vluchten uit moeilijke situaties. Toen er tijdens de opleiding een familieopstelling voor mij gemaakt werd, kwam dit aan het licht. Door de dingen terug te geven aan mijn opa op energetisch niveau, ben ik op een liefdevollere manier verbonden met mijn opa, ondanks dat hij al heel lang dood is. Het heeft mij laten zien, in de opstelling, wat ik deed en in een paar familieopstellingen heb ik het kunnen terug geven aan mijn opa, op energetische wijze en ben ik me ervan bewust geworden, van wat ik altijd deed en dat ik nu andere keuzes kan en mag maken. Het heeft mij de vrijheid gegeven om te kiezen wat ik wil en ben ik meer met mijn opa verbonden als dat ik ooit geweest ben toen hij nog leefde.

 

Wil je met jezelf aan de slag en groeien in bewustzijn of heb je vragen, dan stuur me een bericht via mijn contactpagina en dan neem ik zo snel mogelijk contact op met jouw.
Je mag dan naar de praktijk komen maar dit kan ook via Zoom of Skype. Waar jij je prettig bij voelt.

 

Kosten:
• Voor een familieoptelling € 80,00
• Kom je voor een Coachings Traject dan spreek ik een totaal prijs met je af.

29169088-37B8-4292-A1D8-00BFEE363BBB_1_201_a.jpeg
bottom of page